Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

SGI Foto: Mirja Kalms

Entrén till huvudkontoret i Linköping

Lediga jobb

Hos oss har du en unik möjlighet att kombinera roller inom traditionell geoteknik och miljögeoteknik. Du kan samtidigt arbeta med forskning, rådgivning och kunskapsförmedling. Här hittar du våra lediga jobb.

Lediga tjänster

Uppdragsledare med samordningsansvar till SGI i Göteborg. 
Sista ansökningsdag 2024-08-19

Vi söker en utvecklingsorienterad geotekniker till Linköping, Göteborg eller Stockholmskontoret 2024-08-19

Vi söker en engagerad geotekniker med placering i Göteborg (andra orter möjliga). Sista ansökningsdag 2024-08-12.

Våra lediga tjänster finnns alltid hos Offentliga jobb

Vi erbjuder dig

Som en statlig myndighet är de flesta av våra anställningsvillkor kopplade till det centrala statliga avtalet men vi har också en del av mer specifika anställningsvillkor. Vi erbjuder dig ett samhällsviktigt uppdrag, spännande och utvecklande arbetsuppgifter med generös syn på kompetensutveckling samt en trevlig arbetsplats med medarbetare i fokus med stort engagemang och arbetsglädje. Vi har generöst med semesterdagar, möjlighet att till viss del arbeta på distans, individuell lön, flexibel arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag, mm.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på SGI? Läs mer under så arbetar vi eller kontakta någon av våra avdelningschefer. Du kan också kontakta HR-chef. Se kontaktuppgift på sidan.

Vi som jobbar på SGI

Våra medarbetare är övervägande tekniker med en akademisk utbildning såsom civilingenjörsexamen, men vi har också naturvetare och andra kompetenser. Flera har forskarexamen och några bedriver doktorandstudier parallellt med arbetet hos oss. I vårt arbete ingår att samverka med andra myndigheter, universitet, högskolor och konsulter – både nationellt och internationellt.

Vi är cirka 100 anställda och har vårt huvudkontor i Linköping. Vi har dessutom kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö, samt arbetsplatser i Sundsvall och Falun.

Möt våra medarbetare

Samhällsvetaren Lisa: "Det är roligt och lärorikt att jobba med personer som har en helt annan bakgrund än mig."

Utvecklande arbetsuppgifter har fått Hans att stanna

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du söker en tjänst hos oss samtycker du till att vi samlar in och registrerar dina uppgifter. Vi sparar din ansökan i 24 månader på grund av rätten att överklaga en tillsatt tjänst. Därefter raderas den i våra system. 

Läs mer i vår integritetspolicy

 

Senast uppdaterad/granskad: 2024-06-19
Hjälpte informationen dig?