Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

SGI Foto: Mirja Kalms

Entrén till huvudkontoret i Linköping

Lediga jobb

Hos oss har du en unik möjlighet att kombinera roller inom traditionell geoteknik och miljögeoteknik. Du kan samtidigt arbeta med forskning, rådgivning och kunskapsförmedling. Här hittar du våra lediga jobb.

Våra medarbetare är övervägande tekniker med en akademisk utbildning såsom civilingenjörsexamen, men vi har också naturvetare och andra kompetenser. Flera har forskarexamen och några bedriver doktorandstudier parallellt med arbetet hos oss.

I vårt arbete ingår att samverka med andra myndigheter, universitet, högskolor och konsulter både nationellt och internationellt.

Vi är cirka 100 anställda och har vårt huvudkontor i Linköping. Vi har dessutom kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö, samt arbetsplatser i Sundsvall och Falun.

Lediga tjänster

När vi har lediga tjänster hittar du dem hos offentliga jobb  .

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på SGI? Läs mer under så arbetar vi eller kontakta någon av våra avdelningschefer eller kontorsansvariga. Du kan också kontakta HR-ansvarig. Se kontaktuppgift på sidan.

Möt våra medarbetare

Geoteknikern Samir: "Det är lätt att samarbeta med alla som jobbar här, vilket också ger bra resultat i arbetet."  

 

Samhällsvetaren Lisa: "Det är roligt och lärorikt att jobba med personer som har en helt annan bakgrund än mig."

 

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du söker en tjänst hos oss samtycker du till att vi samlar in och registrerar dina uppgifter. Vi sparar din ansökan i 24 månader på grund av rätten att överklaga en tillsatt tjänst. Därefter raderas den i våra system. 

Läs mer i vår integritetspolicy

 

Senast uppdaterad/granskad: 2023-02-24
Hjälpte informationen dig?